Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی استان مرکزی، ضمن تسلیت ایام دهه فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س)  اظهار داشت: ماده ۲۲۱ قانون پنج ساله پنجم توسعه کشور ضرورت تشکیل این شورا را بیان کرده و به سه دلیل آن را با اهمیت تلقی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این دلایل افزود:‌ اول اینکه نظام نظارتی کشور با ایجاد تعامل مناسب بین دستگاه‌ها و نهادهای نظارتی به یک نظام کاربردی تبدیل شود و ثانیا بهره‌وری را در سیستم اداری کشور ارتقا دهد و ثالثا تقویت مدیریت را در پی داشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی  با بیان اینکه تکالیف این شورا در ماده ۲۸ قانون ارتقاء سلامت نظام اداری کشور تصریح شده است، گفت: با اجرای دقیق و مطلوب آن توسط دستگاه‌های مسئول به یاری مدیریت ارشد استان می‌آیند و موجب سلامت روز افزون دیگر دستگاه‌های اجرایی می‌شود.

موسوی بیان داشت: یکی از شاخص‌هایی که در این قانون برای ارتقای سلامت نظام اداری مشخص شده، اندازه‌گیری، توسعه و اطلاع رسانی میزان سلامت اداری است که باید انجام شود، شاخص دیگر بررسی اقدامات دستگاه‌ها در حوزه پیشگیری از وقوع تخلفات اداری است که موضوع بسیار حساس و مهمی می‌باشد که می‌بایست به منظور رشد سلامت اداری جامعه، به آن توجه شود.

وی تاکید کرد: شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی استان مرکزی می‌تواند با در دستور کار قرار دادن دو نکته کلیدی به حوزه سلامت اداری کمک کند که یکی بستر سازی و زیر ساخت آفرینی است که نیازمند یک رویکرد بلند مدت و حرکت پایدار است که به نوعی سرمایه گذاری و آینده نگری محسوب می‌شود و با اقداماتی نظیر بسترسازی حقوقی و تعیین الزامات حقوقی برای هر مستخدم، جذب و گزینش جامع، ارزیابی حراستی کامل، تشکیل کارگروه های تخصصی زیر مجموعه این شورا مثل ایجاد کارگروه حقوقی به جهت تعیین آسیب‌ها و نواقص قانونی و رفع آن و تشکیل کارگروه‌های آموزشی به منظور دانش افزایی مدیران ادارات محقق می‌شود.

وی ادامه داد: نکته  دیگر تأثیرگذاری و نقش آفرینی این شورا بر نظام اداری است که داشتن فاکتورهایی همچون هوشیارسازی به موقع مدیران از خطرات و آسیب‌های احتمالی، تصمیم گیری، ابلاغ و هشدار به مدیران در خصوص بروز مشکلات اداری در صورت عدم رعایت مفاد هشدار، ارائه مشاوره مؤثر به مدیران دستگاه‌ها و الگوسازی و اعلام دستگاه‌های موفق در ارتقاء سلامت اداری و تقدیر از آنان و همچنین تعیین نقاط ضعف و دستگاه‌های ضعیف در این حوزه و اطلاع رسانی آن، لازمه تحقق این امر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری دستگاه های نظارتی استان سلامت اداری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!

دیروز روز عجیبی برای شورای ششم شهر تهران بود. شورایی یکدست اصولگرا که این روز‌ها محل جدال طرفداران زاکانی و قالیباف شده است. ماجرا از راه ندادن جعفر بندی‌شربیانی، عضو شورا توسط شهردار منطقه ۱۷ شروع شد. رضا سیفی که از دستیاری رسانه شهردار تهران به شهرداری منطقه ۱۷ رسید، بعد از قهر اعضای شورا از صحن در واکنش به عدم اطلاع از جزئیات قرارداد زاکانی با چینی‌ها در دفاع از شهردار خود، عضو شورا را به ساختمان شهرداری منطقه راه نداد.

به گزارش سازندگی، این اتفاق جلسه دیروز صحن شورا را تحت تاثیر قرار داد. چمران در ابتدای جلسه، پاسخی واضح به ماجرا نداد، اما در نهایت بعد از نطق تند جعفر بندی‌شربیانی در واکنش به این موضوع، او هم اظهارنظر کرد. شربیانی در نطق خود به زاکانی یادآوری کرد که او نه ناصر امانی و نه هیچ کدام از یاران قالیباف که به او برای شهردار شدنش رای ندادند بلکه او همراه با سوده نجفی و مهدی اقراریان که این روز‌ها مورد غضب شهردار تهران هستند، به زاکانی رای داده است!

او به زاکانی گفت که خود را با عملکرد درخشان ۱۲ ساله قالیباف در شهرداری تهران آن هم با عملکرد نزدیک به صفرش مقایسه نکند. او گفت: رضا سیفی که عکاس شلوار گلی شهردار تهران بوده در جایگاهی نیست که شهردار یک منطقه شود. بعد از آن نماینده شهرداری نطق شربیانی را نطق سیاسی دانست و خواست که جواب شورا را بدهد، اما اقراریان، یکی از منتقدان زاکانی خطاب به او گفت که به جای تو باید رئیست (زاکانی) پاسخگوی ما باشد.

درخواستی که سبب واکنش تند پرویز سروری، نایب‌رئیس شورا و یار غار زاکانی شد. او خطاب به اقراریان چندین بار گفت: «بشین سر جایت»، واکنشی که یادآوری پدرخواندگی سروری آن هم در ماجرای ورود برخی از اعضای شورا به لیست شورای ششم بود. اقراریان، اما با لحن آرام گفت که «آقای سروری من سر جایم نشسته‌ام». در نهایت این مهدی چمران بود که ماجرا را ختم به خیر کرد.

او که جملاتش را با گریه شروع کرد علاوه بر اشاره به بی‌تجربگی رضا سیفی برای تصدی شهرداری منطقه ۱۷ به اعضای شورا توصیه کرد که به سمت دودستگی نروند، زیرا خود او و هم‌تیمی‌هایش با همین دودستگی در شورای اول به قدرت در شورای دوم رسیده‌اند و در نهایت ماجرا با دعوت بغض‌آلود چمران به اتحاد به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • سگ گردانی در پارک‌ها و بوستان‌های کرج باید ممنوع شود
  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • بازداشت عضو شورای ‌بندر ماهشهر به دلیل تخلفات مالی و اداری
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها